Logo Spjotgard

Spjotgard

Press release

Spjotgard Ingår Partnerskap med Watson Detective Dog's för Omfattande Drogdetektionslösningar

Sun Mar 17 2024
watson detective dogs

Spjotgard Ingår Partnerskap med Watson Detective Dog's för Omfattande Drogdetektionslösningar

Spjotgard är glada och stolta över att meddela ett nytt samarbete med Watson Detective Dog's, under ledning av ägaren Maria Delin.

Genom detta partnerskap strävar Spjotgard efter att tillhandahålla toppmodern drogdetektion till sina kunder, kompletterat med Watson Detective Dog's expertis inom narkotika- och vapensök med specialtränade hundar, samt utbildningsseminarier om narkotikarelaterade frågor.

Watson Detective Dog's, under Maria Delins ledning, erbjuder ett brett utbud av tjänster inklusive narkotika- och vapensök med specialtränade hundar, samt informativa föreläsningar som behandlar komplexiteten av drogberoende, tidiga upptäcktsmetoder och åtgärder för att säkerställa en trygg och narkotikafri arbetsplats. Med omfattande erfarenhet av arbete med hundar har Maria Delin tidigare tjänstgjort inom Försvarsmakten och Tullverket innan hon etablerade sitt eget företag.

Spjotgard fokuserar på en helt ny drogtest utvecklad i Cambridge. Med en fingeravtrycksbaserad princip erbjuder denna innovativa drogtest oöverträffad precision, tillförlitlighet, hygien, snabbhet och kostnadseffektivitet. Spjotgard är övertygade om att genom att samarbeta kan de erbjuda kunderna omfattande utbildning, seminarier, narkotikasök med specialtränade hundar och mycket pålitliga drogtestlösningar.

"Vi är glada över att gå samman med Watson Detective Dog's för att erbjuda våra kunder en helhetslösning för drogdetektion och förebyggande åtgärder", säger Hans Spjotgard. "Detta samarbete representerar ett betydande steg framåt i vårt åtagande att tillhandahålla toppmodern teknik till våra kunder."

För mer information om Watson Detective Dog's, besök https://www.watsondetectivedogs.se/ För att läsa mer om Spjotgard och våra produkter, besök vår hemsida https://www.spjotgard.com/sv/

För medieförfrågningar, kontakta: Maria Delin +46 76 833 08 18 Hans Spjotgard +46 73 629 37 69

Logo for Spjotgard

Inventions for you

Logo for LinkedInLogo for Facebook

© 2024 Spjotgard AB. All rights reserved.