Logo Spjotgard

Spjotgard

Press release

Besök oss på Swedental den 16-18 november

Mon Nov 07 2022
swedental

Liksom alla kliniska miljöer kräver tandläkarpraktiker konsekvent desinfektion för att förhindra att infektion sprids till patienter och personal. Kliniska miljöer över hela Europa använder idag Decon-X för att automatisera sina infektionsförebyggande åtgärder – vilket sparar tid och minskar risken.Med bara en knapptryckning desinficerar en mild gasformel alla utsatta ytor i ett rum.

Decon-X eliminerar 99,9999% av alla virus, bakterier och sporer. Efter genomförd desinficering skickas en rapport till er, som bekräftelse på att rummet är "rent" och fritt från bakterier, virus och sporer.

Logo for Spjotgard

Inventions for you

Logo for LinkedInLogo for Facebook

© 2024 Spjotgard AB. All rights reserved.